18-годишният тийнейджър изкарвал прехраната си, работейки в кухнята на известен италиански

...
18-годишният тийнейджър изкарвал прехраната си, работейки в кухнята на известен италиански
Коментари Харесай

Ексклузивно и без цензура във Флагман: Вижте какъв човек е биячът от Русе Джан Махмуд

18-годишният тийнейджър изкарвал прехраната си, работейки в кухнята на прочут италиански ресторант в центъра на крайдунавския град

Джан Махмуд е името на бияча от Русе, който от през вчерашния ден стана „ известен ” в цялата страна с отвратителната си постъпка, която бе оповестена под формата на видео.

Кадрите от жестокия побой, които се въртят от тази заран, са цензурирани, евентуално поради терзания, че Джан е малолетен, само че Флагман има безапелационна информация, че той е на 18 години и ще си разреши да ги разгласява в истинския им тип.

Наши източници, които са добре осведомени с живота побойника, довериха, че той бил проблематичен още от самото му постъпване в Спортното учебно заведение в крайдунавския град. Поведението му, още от ранна детска възраст, било потресаващо и нееднократно си разрешавал да краде. Той бил с профил „ Кану каяк ” и упражнявал в Семеен кодекс „ Кану каяк Дунав-Русе ”, където му преподавали треньорките Ева Пашева и Маринела Цонева.
 Въпреки проблемите, които създавал, Джан бил един от положителните спортисти в клуба по кану каяк
Негови познати разказват Джан като „ проблематичен от първия ден ”. „ Крадеше от всички, от съотборниците си, от приятелите си. Посегна и на спестяванията на родителите си, които бяха планувани за болния му татко. Купуваше електрически тротинетки преди към година за суми от 600-700 лева и ги продаваше за по 200 лева Обясняваше, че „ прави бизнес ”. Винаги е докарвал проблеми на фамилията си и на приятелите си. Държеше се несъответстващо ”, разясняват негови близки. По думите им той твърдял, че опиати не използва, само че пък постоянно разказвал истории по какъв начин взимал разнообразни вещества. Къде е истината не може да се каже.



Мълвата в Русе носи, че Джан, който единствено допреди няколко години тежал към 50 кг, в този момент, към този момент поотраснал и достигнал до към 80 кг, се разхождал с револвер по улиците – никой не споделя обаче военен или газов. Опитвал да всява почит, очевидно взимайки образец от мутрите от 90-те години. Междувременно работел в кухня на прочут италиански ресторант в центъра на Русе.
 Заради дейния си метод на живот и спорта младежът натрупал бързо мускулна маса и почнал да се подвизава по улиците като " разбойник ", споделят хора от Русе
Във въпросната априлска вечер, от която са фрагментите, той атакувал малолетния тогава И.Б. Нямало е особена предистория, само че бързо станало ясно, че  причина за побоя била фактът, че Джан ревнувал момиче, което към този момент не поддържало връзки с него. На видеото, снимано от незнаен юноша, се вижда по какъв начин побойникът нанася свиреп удари с юмруци, шамари, лакти и коляно на момче, което не оказва никаква опозиция, след което го кара да целува обувките му и до момента в който прави това унизително деяние, го рита още един път, този път в зъбите и носа.

Както стана ясно по-рано, Джан към този момент е арестуван и са му повдигнати обвинявания. Младежът напълно умерено може да се окаже за дълго зад решетките, изключително поради повишения публичен интерес към персоната му, както и поради обстоятелството, че това напълно не е първото му нарушение.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР